Författare

Aktuella författare

Image

Saleh Vallander

Född i Jerusalem av en svensk mamma och palestinsk pappa. Större delen av hans uppväxt bodde familjen i Mellanöstern, men efter gymnasiet återvände Saleh till Sverige för att utbilda sig till läkare. Han är aktuell med boken 72 meditationer – för dig som inte har tid att meditera.

Läs mer
Image

Sofie Weideman

Sofie arbetar till vardags som arkitekt. Skrivandet började som ett tidsfördriv men växte till en historia som fick ett eget liv. Nu har hon debuterat med romanen Längre bort än hem.

Läs mer
Image

Alf Rudin

Efter en examen i nationalekonomi har Alf arbetat hela sitt yrkesverksamma liv som företagsekonom och ekonomisk konsult. Han är aktuell med boken Syntesen - mellan kapitalism och socialism.

Läs mer
Image

Pelle Svensson

Världsmästare i brottning och kändisadvokat. Nu berättar Pelle Svensson om sitt liv och sin karriär. Han skriver om sin egen dopning, om skandalen kring Thomas Quick och sina teorier kring mordet på Olof Palme.

Läs mer
Image

Ingela Bendt

Ingela Bendt är författare, journalist och fotograf. Hon är nu aktuell med en uppdaterad utgåva av den populära boken Ett hem för själen – Ellen Keys Strand och står även bakom facebooksidan Ellen Key säger med citat av författaren.

Läs mer
Image

Kerstin Ivarsson och Johan Andersson

Författarduon Kerstin Ivarsson och Johan Andersson har tillsammans skrivit spänningsromanen Råttan, som är deras första bok.

Alla författare