Image

Mia Landell

Mia Landell är till vardags verksamhetschef på en Brottsofferjour i Norrköping. Sedan några år tillbaka skriver hon också Brottsofferbloggen, som tar upp brottsofferrelaterade ämnen. Reflektioner mitt i livet är Mia Landells andra roman. I april 2023 kom hennes debutroman När ingen ser (Ekström & Garay). 

Om Reflektioner mitt i livet:
»En del av mig återfinns i berättelsens huvudperson. Jag är ensamstående, förmodligen på väg att bli en crazy catlady, men har inte riktigt nått dit ännu, hoppas jag. Jag skrev den här boken eftersom jag pratar mycket med mina vänner om åldrandet och dess så kallade biverkningar. Öppenhjärtiga och inte alltid så rumsrena diskussioner, men ofta är det den typen av samtal som förs mellan väninnor. Kvinnan i berättelsen är lika rörig som tankarna i huvudet på både mig och förmodligen majoriteten av Sveriges medelålders kvinnor, men förhoppningsvis är igenkänningsfaktorn hög.«
Mia Landell

Följ Mia Landell

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image
Image

Böcker av Mia Landell

Image