Sofia Gynge

Image

Biografi

Sofia är född 1968 och bor i Enskede, Stockholm. Hon har två barn som är födda 1992 och 1994 samt har världens finaste hund, en västsibirisk laika. Som liten ville hon bli journalist men hon hamnade istället i turism och upplevelsebranschen där hon förverkligade drömmen om ett eget vandrarhem och Bed & Breakfast i Sälen. Hon har också arbetat med marknadsföring och försäljning på Skistar AB.

Hon är numera tillbaka i sin hemstad Stockholm där hon arbetar på en personalstiftelse som webbredaktör samt ansvarig för kultur och upplevelser. Att skriva är ett av hennes intressen. Matlagning, resor och upplevelser är några andra. Sofia har gått en coachutbildning på företaget Existens. Hon har också gått en ettårig distansutbildning i PR och Information på Berghs och läst en 7,5 poängskurs i Professionell Kommunikation på Högskolan Dalarna.

Hon brinner för möten med människor och att få människor att utvecklas och leva sitt drömliv. Att skriva boken har gett mersmak, och hon kommer att fortsätta skriva utifrån glädje och lust.

 

Böcker

Image

Drömmen om Bed & Breakfast, vandrarhem och pensionat

En handbok i att driva ett eget Bed & Breakfast. Frågor som tas upp är bland annat: så väljer du hus, så marknadsför du, så bemöter du dina gäster och så lagar du maten.

Många är de som bär på en längtan om att få äga och driva ett eget litet vandrarhem, Bed & Breakfast eller pensionat.

Läs mer
Image

Bokens titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque id urna et justo consequat convallis tempor vitae tortor. Ut vel cursus massa, at euismod ante. Duis maximus odio in lectus ornare aliquam. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Fusce vel accumsan ante. Nam laoreet, nisi a tempor rutrum, metus nisl consectetur lorem, quis accumsan erat augue hendrerit eros. 

Läs mer