Caroline Albo

Image

Biografi

Caroline Albo är född 1984. Hon växte upp i Lindome, Göteborg, med sina föräldrar och sin tvillingbror. Caroline har bland annat bott i USA och Australien, rest jorden runt samt under flera år jobbat på en privatägd lyxyacht där hon haft en av världens rikaste människor som arbetsgivare och flera kontinenter som arbetsplats. 

Caroline har en examen inom Hospitality management och är diplomerad samtalsterapeut och energiterapeut på IRIZ Akademin i Göteborg. Hennes önskan är att öka medvetenheten kring psykisk och fysisk ohälsa och hjälpa andra människor till bättre psykisk hälsa och välmående.    

Följ Caroline Albo

Böcker

Image

Mitt sanna Jag

Många går igenom livet per autopilot. Lever inte, finns bara till. 

Jag var en av dem. 

Utåt sett verkade jag lycklig och framgångsrik, men inombords var jag ensam och tom. Jag kämpade hårt för yttre bekräftelse och andras godkännande. Jag jagade prestationer, maktpositioner och statussymboler för att nå framgång och bli betraktad som »lyckad« i andras ögon. 

Den här boken är min personliga resa om hur jag kom vidare i mitt liv efter många år av självdestruktiva beteenden och handlingar. Min önskan är att du, genom mina erfarenheter och prövningar, ska veta att det alltid finns en väg ut ur lidandet. 

Läs mer