Johan Ohlson

Biografi

Johan Ohlson är journalisten, tv-redaktören och manusförfattaren som för fem år sedan inledde en ny bana som drömcoach genom utbildning på Institutet för Drömpsykologi i Solna. Johan har bland annat varit redaktionschef för modemagasinet Elle, undervisat på Journalisthögskolan, skrivit humor för Parlamentet, 25-årsrevy med Robert Gustafsson och boken Konsten att undvika Nirvana med Claes Malmberg.

 

Böcker

Image

Drömtolkning

Bli din egen drömguide. Lär dig tolka dina drömmar och få unik tillgång till dina oupptäckta sidor.

Boken Drömtolkning innehåller en exklusiv metod där du steg för steg får reda på vad dina drömmar betyder bara för dig. Och blir ett verktyg till hur de kan hjälpa just dig, till skillnad från traditionella drömlexikon med samma tydningar för alla. 

Läs mer
Image

Bli stjärnan i ditt eget liv

Med manusmetoden betraktar du ditt liv som en film eller en teaterföreställning. Den ger svar på livsviktiga frågor som: Spelar jag huvudrollen i mitt eget liv? Om inte, vem gör det då? Var befinner jag mig i ­hand­lingen, hur kommer det att gå — och framförallt, kan jag ändra på det? 

Du identifierar också med- och motspelarna i ditt liv, vilka de goda hjälparna är och vilka de onda är, som inte vill dig väl. 

Läs mer