Image

Marie Granberg Moquist

Marie är certifierad handledare i sorgbearbetning vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning med fördjupning inom komplexa förluster, samt diplomerad instruktör i MediYoga. Hon har skrivit boken Sorg: om förlust och läkning vid förändringar i livet tillsammans med Eva Aggeklint.

"Jag älskar det autentiska mötet med människor, livs berättelser, att lära nytt och att samverka med andra. Har alltid brunnit för att vägleda, ge röst åt och att bidra till förändring och förbättring. Äkthet, integritet och frihet håller jag högt. Att vara handledare i sorgbearbetning är en del av det jag kallar mitt jobb, men jag ser det mer som en livsuppgift: ett bidrag till ökat värde och välmående för människan och samhället. Förutom döden finns det många andra typer av förluster där vi kan behöva ge oss själva större utrymme att sörja. Jag fascineras av människors olika sätt att bearbeta och hitta sin egen väg genom svåra händelser i livet."
Marie Granberg Moquist

Följ Marie Granberg Moquist


Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image
Foto: Vilma Moquist
Image
Foto: Vilma Moquist
Image
Foto: Vilma Moquist
Image
Foto: Vilma Moquist
Image
Foto: Vilma Moquist

Böcker av Marie Granberg Moquist

Image