Image
  • Utgiven: 2020-12-01
  • 224 sidor
  • Format: Danskt band, e-bok
  • ISBN: 9789189205048
  • ISBN e-bok: 9789186293949
  • Formgivare: Eva Karlsson
Mer om författaren

Herdedikter & Mord

En herdepojke försvinner spårlöst. När den lokala polisen går bet på att lösa gåtan infinner sig flera detektiver för att hjälpa till. Bland dessa kommissarie Maigret, Tintin och Miss Marple.

Lars Torstensons femte roman är en burlesk deckare. Eller kanske en skröna fylld av skrönor. ”Man ska ha kul när man läser den här boken”, säger författaren.

Herdedikter & Mord är Lars Torstensons femte roman. Han har dessutom skrivit två novellsamlingar och en humorbok om det katalanska köket. "Mama Lopez Catalanske Kogebog”, som 2001 belönades med World Gourmand Cookbook Award och utsågs till ”Årets udgivelse” av Berlingske Tidende. Det är de skönlitterära verken som ligger hans hjärta närmast. Men mest kända är kanske hans vinböcker, som genom åren rönt stor framgång både i Sverige och Danmark.

Lars Torstenson är född och uppvuxen i Hjo och bor sedan 1988 i Frankrike, där han gjort sig känd som Sveriges stjärna på den internationella vinmakar-himlen. Han har överösts med medaljer och utmärkelser, bland annat GalutMillaus ”Vigneron de l’année”.

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image
Image
Image

Böcker av Lars Torstenson

Image
Bränna vass
Image
Image

Dela vidare