Image
  • Utgiven: 2024-03-15
  • 288 sidor
  • Format: Flex (Danskt band)
  • ISBN: 9789189205864

44 noveller

Författare: Lars Torstenson

Lars Torstensons nya novellsamling heter vad den innehåller: 44 noveller. Läsaren får på drygt 280 boksidor möta berättelser som kränger, lockar och förskräcker. Tidigare läsare vet att det oväntade väntar. För den nya läsaren är den här samlingen en utmärkt presentation av ett författarskap där idéerna flödar utan särskild hänsyn till konventioner om vad en novell är och hur den ska berättas. Välkommen till Torstensons värld.

Sagt om boken

»Jag har läst 44 noveller och under den tiden har jag besökt många platser och allt har hänt. Både sådant som jag skulle kunna föreställa mig händer, och sådant som jag aldrig skulle kunna föreställa mig. Det är ju ändå något väldigt fascinerande över att på så få sidor kunna kasta in sin läsare nästan varsomhelst, eller ta med henne dit för del delen. Jag beundrar den som kan skriva så. Den ena novellen är inte den andra lik, och jag tycker om alla. Lite extra mycket gillar jag Dagen då Helmer Nilsson blåste bort och också Lycka till, Marcel! Marcel som satsar på att vara olycklig för att finna lyckan. Jag anar underfundig humor och lär mig att det oväntade väntar hela tiden här.«
@elinochenbok (Instagram)


Beställ recensionsexemplar

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image
Image

Böcker av Lars Torstenson

Bränna vass
Image
Image
Image

Dela vidare