Fru Guptas spöke, barnbok
  • Utgiven: 2021-05-19
  • 72 sidor
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789189205086
  • Illustrationer: Sofia Wrangsjö
  • Formgivare: Maria Svedberg
Mer om författaren

Fru Guptas spöke

Mystiska saker händer hemma hos Max granne, fru Gupta. Hon är säker på att ett spöke har flyttat in. När hon ber Max och Milly att lösa gåtan så hamnar de i ett nytt tokigt och roligt äventyr. Givetvis får de hjälp av den kloka hunden Milo och jakten på fru Guptas spöke kan börja.

"Fru Guptas spöke" är den andra boken om barnen Max och Milly. Den passar bra för barn i lågstadiet som läser på egen hand eller som högläsning. Boken är illustrerad av Sofia Wrangsjö.


Sagt om boken

"Boken bygger upp en spänning som gör läsaren nyfiken och passar för barn från 7 år och uppåt."
Margareta Brengdahl, BTJ-häftet nr 8, 2021

"En mycket härlig barnbok. Betyg 5/5."
Systrarna boktokiga

"En mysig, lite spännande bok som inkluderar väldigt märkliga bakverk. Vissa av dem är så märkliga att de får mig att rysa långt mer än vad spöket gör. Sofia Wrangsjös färgglada och fina illustrationer passar bra med bokens handling. Med lagom långa kapitel och roliga uppdrag håller intresset i sig från början till slut."
Anna Bokmal

"Härliga karaktärer, korta kapitel och både spänning och skratt bjuds vi på."
I min bokhylla

"6-åriga sonen tyckte boken var bra, så spännande att det blev lite läskigt men även riktigt rolig. Med andra ord en bok som har allt."
Bookishraden

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Fru Guptas spöke, barnbok
Lars Nim
Image
Image

Böcker av Lars Nim

Millys dagbok
Fru Guptas spöke, barnbok

Dela vidare