Image
  • Utgiven: 2020-11-16
  • 172 sidor
  • Format: Inbunden, e-bok
  • ISBN: 9789189205079
  • Formgivare: Eva Karlsson
Mer om författaren

Tiden vi delade : en relationsroman

Tiden vi delade får vi lära känna personerna i en familj som inte längre håller ihop. Sökandet efter identitet, skuld och pengar ligger i vägen. Alla kämpar de på sitt sätt, men det är något som inte stämmer. De har fastnat i positioner som verkar orubbliga. Leo, den äldste, och Julia, mellansyskonet, tar sig an hela världens problem när de möts. Och den yngste sonen Alex är ute sent om kvällarna.Hur uppfostrar man tre barn som verkar vara varandras motsatser? Modern och fadern försöker navigera rättvist men de glider allt längre bort från sina ideal - och från varandra. Samtidigt ska en främling bo bland dem.

De rör sig mot en punkt som ställer allt på ända. Ett brott begås men vem är egentligen den skyldige? Det kommer i vilket fall som helst att krävas en syndabock.

Peter Olssons debutroman är en ömsint och humanistisk text om relationer mellan de som har och de som inte har. En bok om barndomen, hur vi minns den och vad vi gör av den. Om hur vi förvaltar det vi fått och vad vi själva skapar. En berättelse om stängda dörrar och frihet.


Sagt om boken

"En varm bok som jag rekommenderar! Boken fångade mig och håller ännu kvar mig flera dagar efter att jag läste den ..." Dianas bokhylla

"Bra personporträtt! Jag blev berörd av personerna och boken ..." Bokspionen

"Tiden vi delade är en genomtänkt roman som väcker en hel del tankar och känslor. Som att handlingar som är kärleksfulla kan sluta illa ändå." Binas Books

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Peter Olsson

Böcker av Peter Olsson

Image

Dela vidare