Image
  • Utgiven: 2022-09-16
  • 320 sidor
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-89205-48-2
  • Omslag: Sven Ljung

Systrar i vått och torrt

När Isabelle en stjärnklar natt gör verklighet av sin sedan länge planerade flykt gör hon skandal. Inte bara lämnar hon sin högt uppburna familj i största hemlighet, hon gör det för att fly med sin älskade – en skådespelare. Konsekvenserna kommer att sträcka sig fyra generationer framåt.

Sjuttio år efter Isabelles flykt börjar Susanna hitta pusselbitar som kastar ljus över den familjehändelse som så länge varit en hemlighet, och det som uppdagas får betydelse för hennes eget liv i dag.

I Helene Ragnarsdotter Ternblads roman hakar livshistorierna i varandra, och fyra släktled kvinnor kämpar för att skapa sig egna självständiga liv under ett nittonhundratal som förändras i snabb takt.


Sagt om boken

"... en bok med djup & en biografisk historia om att välja sin egna väg i livet även om det innebär att bli förskjuten. En stark & fin bok med intressant innehåll, bra miljöbeskrivningar & spännande personer."
Boksniffaren


Beställ recensionsexemplar

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image

Böcker av Helene Ragnarsdotter Ternblad

Image
Image

Dela vidare