Image
  • Utgiven: 2023-10-04
  • 248 sidor
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789189205710
  • Formgivare: Eva Karlsson

Reflektioner mitt i livet

Författare: Mia Landell

En frånskild åklagare som inte haft ett fast förhållande på många år försöker reda ut sina tankar kring åldrandet. Hon börjar hos en existensfilosofisk psykoterapeut och slukar samtidigt all information om medelåldern som kommer i hennes väg. Dessutom är Google hennes ständiga källa till visdom till hur man ska bli lycklig.

Kan man shoppa sig bort från en medelålderskris? Varför får alla ens väninnor ligga men inte en själv? Och hur undviker man att bli en klimakteriekärring? Frågorna är många och svaren är inte alltid så självklara. Särskilt inte när livet ärrat en så man dessutom utvecklat ett visst mått av bitterhet.

Även om den här berättelsen präglas av humor finns det hela tiden en allvarlig underton. Vad är egentligen meningen med livet? Ska man köra i samma gamla hjulspår eller passa på att byta inriktning medan tid finns? Rädslan för att bli gammal och oattraktiv finns också med som en röd tråd genom hela berättelsen.Beställ recensionsexemplar

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image
Image
Image

Böcker av Mia Landell

Image

Dela vidare