Image
  • Utgiven: 2021-03-01
  • 110 sidor
  • Format: Inbunden, e-bok
  • ISBN: 9789189205109
  • ISBN e-bok: 9789189205130
  • Formgivare: Sandra Karlsson
Mer om författaren

Livet med dig i mitt hjärta

Den här boken handlar om den gränslösa kärlek och sorg som infinner sig då man förlorar ett litet efterlängtat barn sent i graviditeten, redan innan babyn fått en chans att möta livet utanför sin mammas mage. Om att bli gravid på nytt samtidigt som man bär på en stor sorg.

2019 skulle bli det där magiska året då vi skulle få välkomna vårt första barn. Drömmen krossades på ett ögonblick och livet som vi kände det då blev aldrig sig likt igen.

Den 15 mars 2019 blev jag mamma för första gången. Jag fick en dotter men fick aldrig ta med henne hem.

Det är en personlig berättelse och jag har skrivit den som en del av sorgbearbetningen under det första året. Du får följa med i alla de känslor av stormande lycka, svåraste sorg och all vanmakt som kom och gick under tiden före och efter att min dotter Edit föddes.


Sagt om boken

"En personlig och närgående bild av ett sorgearbete, vilket kan vara till hjälp för andra föräldrar som har förlorat ett litet barn, inte minst för ett antal konkreta råd som avslutar den välskrivna texten." Björn Nilsson, BTJ

Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image

Böcker av Emelie Edholm

Image

Dela vidare