Erik Nicklagård

Image

Biografi

Erik Nicklagård bor i Oskarshamn där han bland annat jobbar som lärare. Erik har under många år arbetat med föreläsningar, kostrådgivning, personliga näringsupplägg, workshops och coaching. Han är certifierad kost- och träningskonsult samt har en master- och fil.kand. examen i biokemi. Håll vikten är Eriks första bok.

Följ Erik Nicklagård

Böcker

Håll vikten

Håll vikten

De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost dras de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.

Men så finns de få undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. Och det är dem som den här boken handlar om. I Håll Vikten berättar kost- och träningskonsulten Erik Nicklagård om några av sina klienter, och om sina egna erfarenheter inom personlig utveckling och hälsa. Du får svaret på varför vissa människor lyckas åstadkomma en varaktig livsstilsförändring – om det så är att gå ner i vikt, lägga om kosten, effektivisera sin tid, eller något helt annat.

Boken ger en förståelse för hur våra medvetna och undermedvetna sinnen fungerar, och hur du själv kan skapa en inre drivkraft. Du får exempel på personer som tagit stora kliv i sin personliga utveckling, och en övningsdel med tips på hur du kan gå till väga för att bli en av dem.

Läs mer