Image
  • Utgiven: 2021-09-29
  • 232 sidor
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789189205260
  • Formgivare: Stefan Lundberg
  • Originaltitel: Syntesen
Mer om författaren

Det nya samhället efter pandemin

Historien är inte slut.

Nu finns en syntes av kapitalism och socialism. En helt ny ideologi som sätter människan i centrum och förenar det bästa av kollektivt ansvar för vår planet med maximal individuell frihet. En socialism utan kollektivism. En kapitalism utan utsugning. En syntes!

Humandemokrati är en ny ideologi för det nya årtusendet, som kan revolutionera den politiska vägen framåt.

Bakom idéer som går långt utanför invanda tankemönster står nationalekonomen Alf Rudin. På ett pedagogiskt, humoristiskt och starkt medryckande sätt går han konkret igenom de hot och möjligheter vi står inför. Hans kärnfulla men djupt mänskliga budskap är att det är bråttom att förändra vårt samhällssystem.

I boken redovisar Alf, med nationalekonomin som grund, hur den nya ideologin humandemokratin konkret skulle kunna omsättas i praktiken. Det är en systemförändring som är fullt möjlig att genomföra, och som på många sätt skulle maximera personlig frihet, med en djupgående respekt för de mänskliga rättigheterna, utan att för den skull förlora ett gemensamt hållbarhetsperspektiv för vår planet. Boken vänder sig till dig som vill söka dig bortom dagspolitikens käbbel.

Humandemokratin är en handfast ritning för att skapa en ny och positiv samhällsförändring efter pandemin. Läs boken - våga utmana invanda tankemönster!
Jon Karlung

Det nya samhället efter pandemin är en bearbetad och uppdaterad version av Syntesen, som utkom på Blue Publishing 2018.Pressbilder

Pressbilderna får endast användas vid presentation eller marknadsföring av författarens böcker. Fotograf ska anges vid publicering. För övrig användning eller frågor kontakta publishing@blue.se.

Image
Image

Böcker av Alf Rudin

Image
Image

Dela vidare