Storytelling befolkar varumärket

Storytelling befolkar varumärket har nu kommit ut i sin tredje helt omarbetade upplaga.

I alla tider har vi människor samlats kring lägereldarna och berättat. Det är vid elden vi blir människor. Det är där vi överför kunskaper och värderingar. Och lägereldarna finns även i det moderna arbetslivet, fast i andra former. Det kan vara i lunchrummen, vid kaffeapparaterna, hos kunderna eller ute i sociala media.

Kring varje företag och organisation finns berättelser som handlar om människorna och om verksamheten. Med hjälp av dem kan man strategiskt stödja ledarskap, kommunikation, organisationsutveckling, förändringsprocesser, rekrytering, marknadsföring, sälj och kunskaps­överföring.

Matts Heijbel har arbetat med corporate storytelling sedan 1999. Följ med honom på en resa genom svenskt och internationellt arbetsliv.Boken är frikostigt späckad med berättelser och exempel. Läs den för att roas och fascineras. Eller låt den rent av bli ett avstamp till en egen satsning på corporate storytelling.

Sagt om boken

"Snudd på omtumlande"
Anne Scheffer Leander, Stockholms stad
"Storytelling har betytt mycket för oss ... boken är väldigt användbar"
Per Torstensson, vd Arlanda Express
"This book is a good guide to the world of stories."
Jaak Aviksoo, Minister of Education and Research, Estonia
"Matts bok gav mig ett nytt perspektiv på storytelling och hur man kan använda metoden för att bygga en stark företagskultur."
Bång Ola Norén, kundansvarig, HiQ
  • Utgiven: 2015
  • 237 sidor
  • Format: Häftad, ljudbok
  • Häftad ISBN: 9789197738293
  • E-bok ISBN: 9789189205963
Mer om författaren