New Life Vision – Konsten att leva

Boken bygger på författarens egna utlämnande upplevelser från uppväxten i en dysfunktionell familj och längtan efter en mamma som inte är närvarande, till ett uppvaknande och mötet med sig själv i en djupare medvetenhet.

New Life Vision - Konsten att leva riktar sig till dig som vill leva sannare och närmare ditt inre, i harmoni och i medvetande till din egen kraft och kreativitet. I boken finns också övningar, baserade på Premleenas yrkeserfarenhet inom personlig utveckling, där läsaren på egen hand kan påbörja sin inre resa för att nå närmare det sanna jaget och hur det kan bereda väg för en ny riktning i livet.

Precis som en bil som behöver service så har människor också ett behov att blicka inåt och ställa sig frågan hur mår jag, hur mår mitt inre?, säger Premleena Wettergran. Livet handlar om att leva kärleksfullt, och att börja lyssna till sig själv är det första steget för att börja leva det liv som man faktiskt är född att leva, både privat och yrkesmässigt.

Premleena Wettergran har arbetat som terapeut, kursledare, healer och meditationslärare de senaste 25 åren. Under nittotalet var hon en av skaparna bakom Baravara och dörröppnarkurserna som fått stor uppmärksamhet och framgång genom åren.

  • Utgiven: 2015
  • 234 sidor
  • Format: Häftad, e-bok
  • Häftad ISBN: 9789186293260
  • E-bok ISBN: 9789186293376
Mer om författaren