Fredrik Runsiö

Image

Biografi

Fredrik Runsiö är konsult och VD på Gullers Grupp, där han bland annat arbetar med opinionsbildning, medierelationer och krishantering. Fredrik är ofta anlitad som föreläsare om krishantering men också inkallad som rådgivare vid kriser i företag och organisationer.

Gullers Grupp är Sveriges ledande pr-konsultföretag. Det har kunderna bestämt. Fyra av åtta år på 2000-talet har Gullers Grupp utsetts till årets pr-byrå i Dagens Industris kundnöjdhets-undersökning. Idag är man drygt 40 konsulter. Fredrik har tidigare varit press- och informationschef på fackförbundet Kommunal och samhällsjournalist på tt, A-pressens Stockholmsredaktion och Kommunalarbetaren. Han är fd granskande journalist, nominerad till två guldspadar och mottagare av ett hedersomnämnande från gulspadejuryn. Fredrik Runsiö har även drivit webbdesign-företaget Grappa under flera år.

 

Böcker

Image

Mediedrev 2.0

Hur förbereder man sig inför en mediegranskning? Hur vänder man uppmärksamheten till sin egen fördel? Och hur rider man ut den med anseendet i behåll?

Mediedrev 2.0 bygger på succén från 2005. Den är helt uppdaterad med nyskrivna exempel. Boken ger handfasta råd och mängder av praktiska exempel. Dessutom får du en spännande inblick i några av de mest spektakulära mediehändelserna under de senaste åren. 

Läs mer