Image

Dela vidare

Coacha till köp

»Kan man sälja genom att intervjua kunderna? Javisst. Göran Vernersson har i tio år utbildat säljare, säljchefer och hela avdelningar i den coachande säljtekniken, som bygger på att ställa frågor. Nästan alla har fördubblat sina resultat. Några har tredubblat. Nu är det din tur.

Vare sig du idag är en etablerad B2B-säljare eller en konsult/företagare som inte gillar att sälja, kan du med hjälp av denna bok bli något nytt. Du kan bli en coachande säljare. Då slipper du oroa dig för avslutet, slipper övertala kunderna, slipper känna dig påflugen. Du kan till och med underlätta för kunderna att säga nej och ändå sälja mer!
Att coacha till köp är helt enkelt en idealisk metod för alla som vill sälja mycket, utan att känna sig som »krängare«. Dessutom löser metoden ett växande problem som alla säljare möter idag: vår egokultur.

Nästan ingen tänker på vad detta är eller varför det är ett problem. Men forskarna är överens: vi har fått en super-ego-kultur där alla vill prata om sig själva hela tiden. Detta bromsar all kommunikation, och gör traditionell försäljning svårare och svårare. Men här har du ett trumfkort. Du kan bli den som alla saknar i denna egotrippade värld: Den som lyssnar, ställer frågor, säger »berätta mer« och ger andra bekräftelse.

Och av bara farten kommer du själv att bli en bättre människa.

  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789186293161
Mer om författaren