72 meditationer – för dig som inte har tid att meditera

Att meditera är lättare och roligare än du kanske tror. Och det behöver inte heller ta särskilt mycket av din tid, utan kan lätt passas in i din vardag.

Meditation ger en bredare aktivering av hjärnan och ett mer harmoniskt kroppstillstånd. Det är visat i flera studier och är något du själv kommer att märka när du mediterar.

Eftersom vi alla är unika, och för att meditation måste kännas rätt för just dig, får du här 72 olika tekniker som alla är praktiska och enkla att utföra. Vissa är moderna, medan andra bygger på tusenåriga metoder.

Sagt om boken

"Den perfekta guiden för alla som har minsta intresse för sin egen mentala och själsliga hälsa. I vårt stressade moderna samhälle börjar allt fler inse vikten av att med jämna mellanrum bara stanna upp och ta ett par djupa andetag.

Och ungefär så enkelt och okonstlat förhåller sig Saleh till meditation – ett par djupa andetag.

En vacker dag tror jag faktiskt att vi har det som obligatoriskt ämne i skolan. Och då hoppas jag innerligt att det är denna bok eleverna får i sin hand."

- Raymond Ahlgren, författare och coach

"Jag är beredd att möta mig själv i enkla meditationer. Det triggar min fantasi. Vad kommer jag att hitta där? Kanske ingenting alls och det är det som kommer att vara min skatt."
- Jill Taube, psykiatriker och författare

  • Utgiven: 2018
  • 136 sidor
  • Format: Flexband
  • Flexband ISBN: 9789186293475
  • Illustrationer: Sofia Wrangsjö
Mer om författaren