Tävling

Vinn en bok

Vi lottar ut ett exemplar av romanen Systrar i vått och torrt av Helene Ragnarsdotter Ternblad.

När Isabelle en stjärnklar natt gör verklighet av sin sedan länge planerade flykt gör hon skandal. Inte bara lämnar hon sin högt uppburna familj i största hemlighet, hon gör det för att fly med sin älskade – en skådespelare. Konsekvenserna kommer att sträcka sig fyra generationer framåt. Sjuttio år efter Isabelles flykt börjar Susanna hitta pusselbitar som kastar ljus över den familjehändelse som så länge varit en hemlighet, och det som uppdagas får betydelse för hennes eget liv i dag.

I Helene Ragnarsdotter Ternblads romantiska berättelse hakar livshistorierna i varandra, och fyra släktled kvinnor kämpar för att skapa sig egna självständiga liv under ett nittonhundratal som förändras i snabb takt.

Skicka namn och postadress till publishing@blue.se och skriv "Tävling" i ämnesraden så deltar du i utlottningen. Vi drar en vinnare 20230601.

Image

Vi gratulerar ...

Carola Lind i  Norrfjärden som vann ett exemplar av De som smider onda planer … den tredje fristående romanen i serien om Vemdalsmorden skriven av författarduon Eriksson & Mann.  
Image