Lektörsläsning

Analys av din text

Vi gör alltid en snabb bedömning av de manus som skickas in till oss och bedömer då om boken har potential att sälja. Vi erbjuder också möjligheten till en riktigt noggrann genomläsning, en lektörsläsning. Då ger vi texten stor uppmärksamhet och granskar språket, textens struktur, berättarteknik och andra viktiga delar. Efter analysen skickar vi en skriftlig rapport till författaren där det även ingår ett omdöme kring bokens möjligheter att lyckas kommersiellt.

Om vi tycker om det vi ser får du ett erbjudande om utgivning och vi kan då diskutera olika lämpliga lösningar och prispaket för just din bok. Bedömer vi att boken inte är helt redo för utgivning uppmanar vi dig att använda analysen som verktyg för att skriva om texten. Om du återkommer till oss med en ny bearbetning av din text och vill ha en ny lektörsläsning så erbjuder vi det för halva priset.

Priser

Är din text kortare än 130 000 ord så är priset för en lektörsläsning 4 000 kr exkl. moms. Har du en längre text så kan du kontakta oss för en offert.

Är din text kortare än 25 000 ord så är priset för en lektörsläsning 2 000 kr exkl. moms.