Sofia_Gynge

Sofia Gynge

Sofia är född 1968 och bor i Enskede, Stockholm. Hon har två barn som är födda 1992 och 1994 samt har världens finaste hund, en västsibirisk laika. Som liten ville hon bli journalist men hon hamnade istället i turism och upplevelsebranschen där hon förverkligade drömmen om ett eget vandrarhem och Bed & Breakfast i Sälen. Hon har också arbetat med marknadsföring och försäljning på Skistar AB.

Hon är numera tillbaka i sin hemstad Stockholm där hon arbetar på en personalstiftelse som webbredaktör samt ansvarig för kultur och upplevelser. Att skriva är ett av hennes intressen. Matlagning, resor och upplevelser är några andra. Sofia har gått en coachutbildning på företaget Existens. Hon har också gått en ettårig distansutbildning i PR och Information på Berghs och läst en 7,5 poängskurs i Professionell Kommunikation på Högskolan Dalarna.

Hon brinner för möten med människor och att få människor att utvecklas och leva sitt drömliv. Att skriva boken har gett mersmak, och hon kommer att fortsätta skriva utifrån glädje och lust.

Böcker Blue Publishing publicerat:
Drömmen om bed & breakfast, vandrarhem och pensionat